Advies & Ontwikkeling ​

Bent u op zoek naar praktische oplossingen voor uw opleidings- en trainingsvraagstukken? LindeLearning staat voor u klaar! Samen analyseren we uw behoeften en komen we tot een passende oplossing die aansluit bij uw organisatie. 

Onze expertise op het gebied van blended learning en informatiestromen zorgen voor een mix van werkvormen en tools die het beste resultaat opleveren voor uw medewerkers en bedrijf. Of het nu gaat om klassikale trainingen, training on the job, e-learning of een combinatie daarvan, bij LindeLearning is alles mogelijk. 

Onze workshops en trainingen zorgen ervoor dat uw docenten beslagen ten ijs komen en hun vaardigheden in het lesgeven kunnen verbeteren. U kunt ervoor kiezen om het gehele traject van analyse tot implementatie bij ons af te nemen, maar ook delen daarvan zijn mogelijk. 

Wilt u uw bestaande bedrijfsopleidingen verbeteren of een compleet nieuw opleidingsproject op maat opzetten? LindeLearning biedt advies, begeleiding en maatwerk, zelfs volledig digitaal indien gewenst. Samen streven we naar de beste resultaten die gedragen worden binnen uw organisatie.